LJUBAV I RODITELJSTVO: Svaka treća Šveđanka ima seks u krevetu pored bebe

Skoro svi bračni parovi koji imaju malu decu, a posebno oni koji su svog mališana navikli da spava zajedno s njima u krevetu, znaju koliko je teško pronaći vreme i mesto da na miru vode ljubav

Međutim, Šveđani su našli načina kako da prevaziđu ovaj problem. Skoro trećina parova iz ove države za razmenu nežnosti koristi trenutke kada beba, koja leži s njima u krevetu, spava.

Ono što je posebno interesantno jeste podatak da skoro polovina švedskih majki postiže da ima seksualne odnose jednom do dva puta nedeljno, a četiri odsto ljubav vodi maltene svakog dana.

Rezultati jednog drugog istraživanja otkrivaju da je 59 odsto američkih roditelja imalo seks dok je dete bilo s njima u sobi. Međutim, nema podataka o tome da li je mališan bio u odvojenom krevecu ili se izležavao zajedno s mamom i tatom.

Za razliku od Šveđanki, skoro 60 odsto Amerikanki žale se da ne uspevaju da usklade porodične i poslovne obaveze i nađu dovoljno vremena za seks, a čak dvanaest odsto priznaje da usred vruće akcije koriste mobilni telefon.

(Telegraf.rs)