4 jeftine stvari koje će vam pružiti najbolji seks u životu

Ne dozvolite da vam seks postane mehanička rutinska radnja, već krenite s partnerom u najbliži seks-šop i počnite da se igrate

Poesta seks-šopu mali je korak koji možete preduzeti da biste začinili svoj seksualni život. Ali kupovina seks-igračaka, lubrikanata i drugih proizvoda nije samo zabava već i mogućnost da imate najbolji seks u životu.

U grobnici pronađene jedne od najstarijih seks-igračaka: S ovim su se žene samozadovoljavale pre 2.000 godina (FOTO)

Otac naručio ćerki novogodišnji poklon preko interneta: Kada su ga otvorili, bio ga je BLAM (FOTO)

Vanesa Marin, seksualna terapeutkinja i instruktorka orgazma na "kursu dostizanje vrhunca", predlaže četiri stvarčice uz koje ćete rutinu u spavaćoj sobi pretvoriti u uspeh.

1. Lubrikant

Možda mislite da vam lubrikant nije potreban jer ste već dovoljno vlažni, ali malo esktrapodmazivanja može celu stvar učiniti lakšom i mnogo zabavnijom. A ukoliko vam je cilj analni seks ili ste se pak opremili još ponekom stvarčicom, sve što se podmaže nekako bolje klizi.

2. Analna kupa 

Čak i najveći seksualni avanturisti umeju da zanemare "zadnja vrata", ali samo njeno priznanje otvara potpuno nove mogućnosti. Budući da ova igračka spada u one jeftinije, veoma je dostupna. Vanesa savetuje da, ukoliko ste analni početnik, kupite jednu veoma tanku, možete da kupite komplet za obuku koji će vam pomoći da se naviknete na veće obime.

3. Prsten za penis

Ovo će biti korisno za oba partnera, i za njega i za nju. Bićete zadivljeni time koliko ova sprava može da pojača i produži njegovu erekciju. Kao i analna kupa, i ova igračka nije skupa. Postoji varijanta sa prilogom koji vibrira na klitorisu za vreme seksa, što odmah povećava verovatnoću da će do orgazma doći i da će biti veoma intenzivan.

4. Kegelove kuglice

Poput svih drugih mišića, i vaša vagiina će ojačati vežbanjem. A jaka vagina omogućava bolju kontrolu i mngo češće i intenzivnije orgazme. Ubacite kuglice u vaginu i stežite mišićima vagine oko njih, odnosno radite Kegelove vežbe. Postoje čak i pametne Kegelove kuglice, pa možete da pratite svoju vaginalnu kondiciju preko svoh smartfona.

Naravno, važno je da birate igračke koje imaju oznake da su bezbedne za telo.

Pogledajte i šta Srpkinje najčešće pazare u sek-šopu

(Telegraf.rs)