Ovo je zajedničko svim ljudima koje bije glas da su zmajevi u krevetu

Ukoliko jo niste sigurni da li ste dobri u krevetu, ovaj tekst otkloniće vam sve nedoumice

Prema najnovijoj britanskoj studiji, sve žene i svi muškarci za koje se može reći da su dobri ljubavnici, u spavaću sobu i seksualni čin unose jedan običan a tako poseban sastojak - koji se zove glas.

Imala je GLASAN SEKS DVE GODINE, a onda ju je stigla neočekivano surova kazna (FOTO)

Ako idete u Italiju, ovakav SEKS NE SMETE da imate!

Naime, muškarci i žene koji glasno izražavaju svoje zadovoljstvo tokom seksualnog akta i više se ludiraju jedno drugom pružaju veće seksualno zadovoljstvo u odnosu na one koji to rade u tišini.

Buka je oblik komunikacije koji pomaže da partner zna šta vam se sviđa a šta vam ne prija dok vodite ljubav. Buka u krevetu može da poveća poverenje ljubavnika jer ih uverava da u njihove lične seksualne veštine i da su u stanju da jedno drugo zadovolje.

Ako želite da imate bolji seks, recept je jednostavan: probajte da to radite na sav glas.

Ljudi koji stenju i uzdišu tokom seksa sigurniji su u svoje seksualno umeće, što bi onda moglo da znači da - dobri ljubavnici u krevetu prave najveću buku.

Jedno istraživanje iz 2012. pokazalo je da je glavni razlog zašto su žene glasne tokom seksa to - da bi povećale seksualne aktivnosti partnera u spavaćoj sobi.

Istraživači Univerziteta u Centralnom Lankaširu i Univerziteta u Lidsu pratili su 71 seksualno aktivnu ženu starosti između 18 i 48 i postavili im pitanje da li su glasne tokom seksa.

Na osnovu njihovih odgovora, zaključak je da su - iako su mnoge od tih žena doživele najviše orgazama tokom predigre ili masturbiranjem - najbučnije bile pre i za vreme muškarčevog orgazma.

Od žena koje je obuhvatila studija, 66 odsto njih reklo je stenju kako bi ubrzale partnerov vrhunac, a 87 odsto reklo je da stenje tokom seksa kako bi povećale samopoštovanje svojih momaka.

Istraživači su naveli da svi ovi podaci zajedno jasno pokazuju da buka koju žena proizvodi tokom orgazma ima i element svesne kontrole, koji joj pruža priliku da manipuliše ponašanjem muškarca.

Takođe, muškarci bi trebalo da stenjanjem tokom predigre osiguraju da žena uživa dok im pruža oralno zadovoljstvo i da to čini češće. Jer jauci zadovoljstva poovećavaju njeno uživanje.

Muškarci imaju tendenciju da budu manje glasni od žena, a to ide na njihovu štetu.

Dobro vremenski tempirano uzdisanje ili stenjanje te fraze koje iskazuju zadovoljstvo potrebni su svim ženama kako bi joj podstakli entuzijazm i omogućili joj da tačno naznači kada se oseća dobro.

Dakle, pustite glas - biće bolje i vama i njemu.

(Telegraf.rs)