Dajte muškarcu da pomiriše ovu pitu i dobiće erekciju čvrstu kao kamen

Mirisi igraju veoma važnu ulogu u svim segmentima života, a u seksualnoj privlačnosti su presudni

Zaboravite na dezodorense i parfeme - ukoliko želite da osvojite muškarca, morate da provedete više vremena u kuhinji.

Od ove hrane će vam PENIS biti tvrd kao KAMEN!

Kako da noćas budete najbolja VEŠTICA u krevetu i ZAČARATE svog muškarca

Dame će možda želeti da osvežei svoje pekarske veštine jer je sladak miris na koji će zaista pasti muškarac jeste, bizarno - pita od bundeve.

U pokušaju da sazna koji mirisi seskualn uzbuđuju muškarce, istraživači Fondacije za proučavanje mirisa i ukusa u Čikagu testirali su kako miris utiče na 31 momka u dobi od 18 do 64 godine.

Muškarci su priključeni na pletizmograf, mašinu koja meri protok krvi koji izaziva seksualno uzbuđenje i od njih je traženo da udiše 24 različita mirisa kroz razne maske.

Istraživači su otkrili da je miris bundeve bio najmoćniji, a naročito kada se pomeša sa mirisom lavande, i to kod 40 odsto muškaraca koje je taj miris doveo do uzbuđenja.

Alan Hirš, direktor pomenute čikaške fondacije, otkriva da je aroma pite od bundeve pospešuje prokrvljenost penisa u proseku za 40 odsto, a istovremeno ublažava anskioznost.

Začinite PREDIGRU ovim fantazijama i vaš muškarac će da POLUDI OD SREĆE!

- Bacite parfeme i nabavite ili napravite pitu od bundeve - savetuje Alan svim damama.

A zašto je udisanje mirisa bundevare tako seksi?

Istraživači veruju da "mirisi izazivaju Pavlovljev uslovni refleks podsećajući muškarca na seksualnog partnera ili njegovu omiljenu hranu".

Zanimljivo je da su svi mirisi u studiji seksualno stimulisati momke na ovaj ili onaj način. - Ništa ne može da isključi mozškarca - kaže Alan.

(Telegraf.rs)