LIČNA HIGIJENA JE SEKSI: Žene vole čiste muškarce

Svaka dama obožava kada njen muškarac brine o svom izgledu i kad vodi računa o sebi. Uostalom, niko ne voli da pored sebe ima neurednu osobu. Nema veće istine od toga da je najseksepilniji onaj frajer koji drži do sebe

Ruke

Užasno je kad muškarac ima neuredne nokte. Pa, budite iskreni, koja bi žena ili devojka poželela da je diraju prljavim rukama? Takvu osobu uglavnom smatraju neozbiljnom i neodgovornom, a to, mora se priznati, ženama nije nimalo privlačno.

Zubi

Lep osmeh predstavlja jedan od faktora na koji svi padaju, a i da ne govorimo o tome koliko je grozno kad neko ima neprijatan zadah. Dobro, ponekad se može preživeti miris crnog ili belog luka, ali kombinacija cigareta, alkohola i neopranih zuba naprosto je nepodnošljiva. Zapamtite, muškarac s lepim zubima u prednosti je već od samog starta.

Telo

Ono na što žene posebno obraćaju pažnju je miris i veoma im je važno da muškarac lepo i muževno miriše. Nažalost, ima i onih koji o tome apsolutno ne vode računa. Neki kao da ne koriste nikakav dezodorans, poneki retko čak i sapun ili se kupaju isključivo nedeljom. Što je najgore, dobar deo njih smatra da je sasvim u redu da se takvi pojave u javnosti. Kao da ne shvataju da takvim ponašanjem samo pokazuju da ne poštuju ni sebe, ni sapatnike u autobusu, a još manje ženski rod.

(broj1.hr; Telegraf.rs)