VODIČ ZA ROMANTIČNU PROSIDBU: Kako da joj svoje srce poklonite u javnosti

Pre nego što odlučite da kleknete na kolena i izvadite prsten, sa svojim partnerkom razgovarajte o braku, saznajte kakav je njen stav o tome i da li je spremna da taj intimni čin podeli sa nepoznatim ljudima

Ako želite da svoju voljenu pitate da se uda za vas pred stotinama ili hiljadama ljudi, pre nego što to uradite morate biti apsolutno sigurni da njoj to odgovara i da li je spremna za brak. Raspitajte se da li odgovaraju njena očekivanja o prosidbi vašima ili je ona više za intimnniju varijantu . Srećom, većini dama imponovalo bi to što ste spremni da svoju ljubavnu sreću podelite sa stotinama nepoznatih ljudi.

Prosidba je izrazito intiman čin i rezultira velikom uzbuđenošću kod oba partnera. Zato, pre nego se odlučite na tip prosidbe u javnosti, budite sigurni da mesto i način barem otprilike odgovaraju vašoj boljoj polovini. Takođe, posmatrajte njene reakcije na ovakve prosidbe, koje su u medijima u posednje vreme sve češće. Reaguje li na njih s gnušanjem, zaboravite na prosidbu u javnosti, bez obzira na to koliko ste to dobro i romantično osmislili.