SPUSTITE SE MALO NIŽE: Saveti za savršenu "pozu 69"

Izlaganje najintimnjih delova tela partnerovom licu vam ne zvuči prijatno? Evo par saveta kako da uvežbate "pozu 69" i postignete neverovatno zadovoljstvo

Rečenica "vežbom do savršenstva" i te kako se može primeniti u seksu. Vreme je da naučite sve tajne "poze 69" pa da potom položite i praktični deo.

O ovoj pozi puno se priča i piše, ali zapravo ne voli je baš mnogo ljudi. Kako je pokazalo jedno istraživanje, i muškarci i žene često je doživljavaju prilično zahtevnom i zamornom. U prevodu - "mnogo truda, malo uživanja".

Međutim, to je vrlo daleko od istine. Potrebno je samo ovladati određenim veštinama i onda ćete uvideti da famozna "poza 69" može doneti veliki užitak. Pripremite se za malu školu oralnog seksa.

Potpuno uzbuđenje

Izlaganje svog genitalnog područja partnerovom ili partnerkinom licu u najmanju ruku je nepristojno. I verovatno je baš zbog toga super uzbudljivo i budi strasti u trenutku. Spoznaja da on ili ona ima vrlo detaljan uvid u vašu najveću intimu pali vatru strasti u oboma.

Uvid u detalje

"Poza 69" posebno je dobra za žene. Zašto? Zato što muškarac ima pristupa i svim ostalim područjima osim klitorisu. To znači da može stimulisati i ostale delove ženske vagine, što u ženi izaziva poplavu strasti.