KAKO DA JE UPAMTE: 6 načina da osvežite svoju intimnu zonu

Sezona je praznika, pa zašto ne biste iznenadili partnera novom frizurom ili ukrasom "tamo dole"? Možete upotrebiti ukrase od "Svarovski" kristala, privremenu tetovažu ili vratiti dlačice pomoću perike

Možda vi niste među njima, ali u današnje vreme mnoge žene su u potrazi za novim načinima pomoću kojih mogu ukrasiti i ulepšati svoju vaginu.

Intimne perike

Sigurno ste već čuli za intimne perike, glumica Runi Mara nosila je jednu u filmu "Girl With The Dragon Tattoo". Ako ste jedna od onih žena koja je hiljade dinara potrošila na lasersko uklanjanje intimnih dlačica, a sad ste shvatili da ipak želite imati dlačice "tamo dole", perikica je prava stvar za vas.

"Anti-aging" tretmani

Mnoge su žene dobro upoznate sa svim "anti-aging" tretmanima za lice, no, stručnjak za lepotu Poli Blicer tvrdi da žene u poslednje vreme sve više traže "vagacial", kako bi svojoj vagini vratile mladost i svežinu.

- Žene koriste razne tretmane na bazi biljaka kako bi njihova vagina izgledala mlađe -  tvrdi stručnjak Poli Blicer.

Izbeljivanje

Neke se žene odlučuju i na izbeljivanje vagine. Sve koje smatraju da im je koža oko stidnih usana i oko ulaza u vaginu pretamna, i to mogu promeniti zahvaljujući metodi izbeljivanja kože, koju nude u specijalizovanim klinikama.

Postoji i šminka koja vam kratkotrajno može pomoći, a u ponudi ima i krema koje u sebi imaju sredstvo za izbeljivanje.

Dizajn

Dosadilo vam je stalno imati brazilsku depilaciju i rado biste isprobali neku drugu intimnu frizuru? U specijalizovanim salonima vam mogu pomoći. Već smo spominjali i trend stavljanja "Svarovski" kristala kao ukrasa - takozvani "vajazzling".

Kristali se jednostavno lepe, a mogu se skinuti pa opet zalepiti.

Implantati

Mnogi su već upoznati s pirsanjem 'tamo dole', ali Šeri Korso, jedna od osnivača "organics", tvrdi da se neke žene opredele za razne implantate kako bi poboljšale izgled svoje vagine.

- Neke žene pod kožu stavljaju kamenje kako bi poboljšale teksturu, a neke se odluče i za kristale za dodatnu energiju - objašnjava ona.

Privremene tetovaže

Privremene tetovaže nisu više samo za vaše sedmogodišnje nećake.

- U poslednje vreme žene traže privremene zlatne tetovaže/nalepnice, kaže Robin Tompson, koja se bavi zmetnošću slikanja po telu. Želite ime partnera ili cvetni uzorak? Nema problema, i toga ima u ponudi. Traju od pet do sedam dana, a mogu se lako ukloniti i pre toga, i to alkoholom.

(Telegraf.rs/Hot.net.hr)