PROMENITE STAVOVE O LJUBAVI: Zašto uvek gospodin Pogrešni?

Pitate se zašto vas uvek privlače loši momci? Možda je problem u vašim nejasnim mislima. Pravog muškarca prvo morate da zamislite da biste ga zatim i pronašli

Mnogo žena veruje da dobri muškarci više ne postoje. One se plaše  samoće, ne znaju hoće li naći boljeg, a mnoge se nadaju i da će onog Pogrešnog pretvoriti u Pravog.

Ako vam ne uspeva da shvatite kako to da ste ponovno u lošoj vezi s pogrešnim muškarcem, moguće je da imate pogrešan stav prema ljubavi, tvrde stručnjaci. No i to se može promeniti, ako izmenite način razmišljanja i priznate sami sebi da vredite daleko više.

Nema dobrih muškaraca

Ako ne verujete da postoje dobri muškarci, vrlo lako biste mogli da se nađete u situaciji da pokušate da se skrasite s pogrešnim, jer vam se on čini kao jedina opcija. Promena stava o muškarcima prvi je korak na putu do bolje veze.

Privlače vas samo loši momci

Ako vas jednostavno privlače loši momci, pokušajte da  saslušate svoj razum. Setite se kvaliteta koje tražite kod muškarca, a ako ni to ne upali, uzdajte se u savete prijatelja. Isprobajte nešto novo umesto već korišćene metode koja očigledno ne funkcioniše.

(Telegraf.rs / 24sata.hr)