KRES ŠEMA ILI NEŠTO VIŠE: Sve o muškarcu na osnovu toga kakav je u krevetu

Različiti muškarci imaju različite seksualne stilove. Neki vole da eksperimentišu, a neki vole da u spavaćoj sobi budu emotivni i nežni. No znajte da njegov seksualni stil mnogo toga otkriva o njemu

Nisu retki muškarci koji su u krevetu stidljivi, a ima i onih koji su vrlo otvoreni. Ipak, većina se nalazi na granici između ove dve krajnosti. Međutim, kako pojašnjava psihoterapeut Tami Nelson, svaki muškarac ima svoj jedistveni seksualni stil. Neki vole brzo, neki nežno, neki strastveno... Najbolje od svega je to što mnogo možete da saznate o svom partneru upravo kroz način na koji praktikuje seks.

Spiritualni seks

Muškarac koji seks doživljava na duhovan način, pa se ne libi da isprobava i tantričke tehnike, najverovatnije je takav i u životu. Kao što u seksu traži dubinu, tako traži smisao i u svakodnevnim životnim stvarima. S njim život može biti lep, ako i sami negujete duhovnu dimenziju. Ako ste pak realni i izuzetno racionalni, onda ovakav tip muškarca i nije baš za vas.

Emotivni seks

Iako je ovo najčešće ženska karakteristika, postoje i muškarci koji ne praktikuju seks sa osobama za koje nemaju nikakvih osećanja. Oni svoje emocije iskazuju i putem seksa, odnosno vođenja ljubavi. Nežni su, pažljivi, govore tople ljubavne reči, uživaju u predigri... Takvi su i u svakodnevnom životu, ne skrivaju osećanja i znaju kako da razviju snažnu bliskost s partnerkom. Za žene koje i same polažu mnogo pažnje na emocije, ovakvi su muškarci idealni partneri. Međutim, ako volite čvrste muškarce, onda se s ovakvim tipom i nećete preterano slagati.

(TPortal.hr; Telegraf.rs)