BIZARNE SEKSUALNE TRADICIJE: Istražiteljke proveravaju muškost vašeg partnera

Ukoliko niste zadovoljni učinkom partnera u spavaćoj sobi, Crkva bi vam poslala istražiteljke da utvrde zašto njegov organ ne radi dobro. U drevnom Egiptu su masturbirali da reke ne bi presušile, a neke od ovih tradicija poštuju se i danas

Kaže se - sto ljudi, sto ćudi. Tokom ljudske istorije mnogi narodi su imali razne neobične tradicije - od javne masturbacije do ispijanja semena - a neke od njih postoje čak i u 21. veku.

Živeli! Sve do dna!

Sambijci su pleme sa Papue Nove Gvineje i njihovi momci mogu postati muškarci samo ako ispiju seme svojih starešina kad napune 17 godina. To nije jedini bizarni deo odrastanja muške dece tog plemena - od svoje sedme godine do rituala zrelosti žive samo sa muškarcima, te  redovno izazivaju sami sebi krvarenje iz nosa.

Jednom kad se venčaju, muškarci nastavljaju sa izazivanjem krvarenja iz nosa - u isto vreme kada im supruge imaju menstruaciju!

Zarežeš, pa vidiš jesu li zreli

Mardudjare iz Australije imaju ritual zrelosti koji kombinuje varvarizam obrezivanja sa gutanjem odstranjene kožice s penisa. No, nemojte misliti da je najgore prošlo - kad se momci napokon oporave od obrezivanja, sledi im sečenje. Dobijaju rez s donje strane penisa po njegovoj dužini koji je toliko dubok da ceo život nakon toga uriniraju kroz novostvorenu rupu.

Ma kakva Ibica - ovo je orgija

Na Haitiju postoji grad po imenu Saut d'Eau u kom se svakog leta održava ritual posvećen boginji ljubavi. Oni koji praktikuju vudu rizale okupe se i učestvuju u velikoj orgiji.

Bizarni ritual zvuči gotovo prihvatljivo, ali ako ste zamišljali mnogo isprepletenih golih tela pod mesečinom obasjanim vodopadom, prevarili ste se. U pitanju je više gomila nagih ljudi prekrivenih blatom i krvi žrtvovanih životinja. Ukratko, radi se pre o sceni iz horor filmova nego iz pornića.

Niotaimori neobičan je japanski običaj. Radi se o jedenju sušija s uglavnom golog ženskog tela, dok bi se u slučaju da se radi o muškarcu zvao nantaimori. Opravdanje za bizarni "japanski sto" je činjenica da temperatura tela održava i hranu na željenoj temperaturi.

Iako je na prvi pogled cela stvar očito seksualna, Japanci je smatraju takvom samo ako je devojčino međunožje neobrijano.

Privatni istražitelji - penisa?

Kad muškarac u srednjem veku nije mogao obavljati svoju dužnost u krevetu, Crkva je poslala "privatne istražitelje" - mudre žene koje bi proučile penis koji ne želi da se ukruti, te donele zaključak u vezi s pacijentovim generalnim zdravljem i hoće li moći da napravi decu. U slučaju deformacije penisa ili nekog drugog valjanog razloga zašto ne može doći do snošaja, brak je mogao biti poništen.

(Telegraf.rs / Tportal.hr / Foto: www.travelhuanqui.com)