Ovo su greške zbog kojih ćete se kajati u tridesetim

Trećina žena žali što je u svojim dvadesetim protraćila vreme na lošu vezu iz čiste navike, 33 odsto njih jer je isprobalo seks za jednu noć, a više od polovine njih što s nekim muškarcima nije koristilo zaštitu

Katastrofe na ljubavnim sastancima, seks s pogrešnim muškarcima i borba za ostvarivanje karijere… Sve su ovo iskustva koja većina dama proživi u dvadesetim godinama svog života. Kako pokazuje istraživanje časopisa "Glamour" sprovedeno na 3600 žena, mnoge se najviše žale zbog seksa u pijanom stanju i novca koji su olako "bacale" u to vreme.

Oko 72 odsto žena smatra da je izgubilo vreme s pogrešnim partnerom, a 77 odsto njih žali zbog seksa za jednu noć. Čak trećina ispitanica priznalo je da su pre nego što su navršile 30 godina spavale s neznancem dok su bile pod uticajem alkohola, a 54 odsto njih u seksu nije koristilo zaštitu. Oko trećina dama otkrilo je da su u svojim dvadesetim bile u ljubavnoj vezi koja ih nije ispunjavala, ali su u njoj ostajale zbog navike.

Oko polovine žena do svoje tridesete godine pokušalo je da ostvari karijeru iz snova, a 28 odsto žali što to nisu radile na direktniji način, otvoreno tražeći povišice ili unapređenje. Više od polovine žena otkrilo je kako su dvadesete provele živeći na karticama i čekovima jer su trošile više nego što su zarađivale. Danas 70 odsto njih žali što su rasipale novac i nisu štedele.

(24sata.hr; Telegraf.rs)