Mali saveti da na savršen način zaprosite voljenu ženu

Dan zaljubljenih se mnogima čini kao savršen dan za prosidbu, a jedna studija je pokazala da i mnoge dame smatraju da bi to bio veoma romantičan potez

Svaka četvrta pripadnica nežnijeg pola smatra da bi savršena prosidba bila na peščanoj plaži, na sam Dan zaljubljenih i to nakon dve godine od početka veze. Ako zaista želite da joj priredite prosidbu za pamćenje, pored odabira samog datuma veridbe, neophodno je da ubacite i element iznenađenja, što priželjkuje 32 odsto dama. Oko 21 odsto njih tvrdi da je za savršenu prosidbu potrebno romantično okruženje, a 20 odsto žena smatra da je muškarac obavezan i da klekne na jedno koleno dok izgovara sudbonosno pitanje.

Svaka deseta žena misli da bi pre svega bilo u redu da on ode kod njenog oca i zatraži njenu ruku. Ipak, 70 odsto žena smatra da muškarac ne bi trebalo sam da izabere verenički prsten, a 62 odsto nema ništa protiv da ga odaberu zajedno.

Pozovite je kod sebe

Pozovite vašu voljenu na ručak ili večeru kod sebe. Pripremite njen najdraži obrok. Nakon spremanja stola, zaprosite je, tako što ćete pasti na kolena i dati joj prsten.

(Tportal.hr / Zenstvena.com / Telegraf.rs)