DA LI STE LOŠ LJUBAVNIK: Koliko puta je glumila orgazam?

Kada vam se devojka posle seksa više ne javi, jasno je da nešto nije u redu... Evo liste skrivenih znakova kojima ona poručuje da poradite na svojim seksualnim veštinama

Svaki muškarac želeo bi da veruje u to da je kralj spavaće sobe. Ili bilo koje druge prostorije u kojoj se igraju igrice koje podvodimo pod zajedničko ime seks. Ipak, teoretski je nemoguće da svaki to uistinu i jeste.

S obzirom na to da je zbog subjektivnosti teško proceniti koliko smo sami dobri u krevetu, evo na jednom mestu najčešćih "faktora" koji ukazuju na kvalitet ljubavnika.

Seks imate samo kad ste pijani

Svi frajeri vole da se hvale brojem žena sa kojima su spavali, ali u određenom trenutku života trebalo bi da se zapitate zašto se nijedna nije vratila po još. Možete da tvrdite kako im niste zatražili broj telefona ili da ste i sami nameravali samo da se poigrate jednu noć, ali ako  gotovo nijedna dama ni ne pokušava da vam se javi, čak i kad je sretnete na ulici, mogli biste se da se zapitate da li radite nešto pogrešno. Ostavite alkohol sledeći put kada ste sa nekim.

Zbog vas je bole leđa

Ako u nekom trenutku krene da se žali na bolove ili počne hoda kao kauboj nakon vašeg susreta, nemojte pokušavati da se opravdate. Najverovatnije ste ljubavnik bez osećaja i takta. Pokušajte malo da ublažite i sofisticirate svoj ritam.

Umorni kosač

U redu, verovatno vas to neće pitati. Ipak, ako pita, u tome nema ničeg suptilnog i odmah ćete znati kakav ste ljubavnik. Međutim, ako je sve skupa trajalo kraće od deset minuta, budite sigurni da to i misli. Ako imate problema s preranom ejakulacijom ili se bojite da bi vam se to moglo dogoditi, uvek se možete iskupiti dužom predigrom. I potrudite se da i ona završi vriskom.

Glumi

Sigurno znate kad glumata, ali jednostavno to ne želite sebi da priznate. Ili stenje preglasno ili nije dovoljno glasna ili joj oči nisu pomalo otišle "u krst" kao što se inače događa, u svakom slučaju - priznajte da te male znakove uočavate, pa ih u budućnosti i uvažite.

(Telegraf.rs / Index.hr)