Kako da ovog proleća pronađete ljubav?

Ukoliko ste sami proveli zimu, ne dozvolite da tako bude i tokom proleća. Nova ljubav je iza ćoška, a na vama je samo da zavirite kako biste je pronašli

Proleće je doba ko stvoreno za ljubav. Sve toplije vreme, baš kao i dobro raspoloženje, nakon hladnih zimskih dana, teraju nam osmeh na lice. Ali ono za čim žudi svaki čovek na planeti je - ljubav. Bez nje smo niko i ništa i bez nje ne možemo da funkcionišemo. Ukoliko niste zaljubljeni, pravi trenutak je da se posvetite potrazi za kandidatom, jer je proleće idealno za uživanje u iskrenoj ljubavi. Kako biste pronašli pravu osobu za sebe, potrebno je da dobro otvorite oči i da obratite pažnju na sledeće savete:

Ne poredite nikog sa bivšima

Potencijalne partnere i partnerke koje upoznajete svakog dana ne smete da upoređujete sa prošlim vezama. Kada poredite s bivšim ljubavima osobe koje ste tek upoznali, propuštate priliku da upoznate vrline koje ta osoba ima. Prestanite da pronalazite mane, već se usredsredite na kvalitete.

Budite spremni za vezu

Ne pretvarajte se da vam ljubav nije bitna, ako je zaista i tražite. Ukoliko je vaš cilj da pronađete ljubav, tada ne možete da izlazite istovremeno sa tri osobe i da čekate da se sve iskristališe samo od sebe. Kako biste doneli pravu odluku, morate u potpunosti da se posvetite osobi pored vas, jer ćete jedino u tom slučaju znati da li sa njom želite da uđete u vezu ili ne.

( Tamara Milić / covermagazin.com )