20 vrsta poljubaca koje morate da probate

Ukoliko ste mislili da znate sve o poljupcima, prevarili ste se. Donosimo vam spisak dvadeset novih vrsta poljubaca koje bi trebalo da isprobate

Svi ljudi vole da se ljube. Poljupci su imali različit značaj tokom istorije, a i dan-danas postoje razne teorije koje svedoče o tome kako je nastao. I dok su ga stari Rimljani koristili kao sredstvo pozdravljanja, vitezovi da bi utvrdili da li je njihova žena pila medovinu, a Egipćani se nisu ljubili uopšte, poljupci danas predstavljaju lepo, slatko i opuštajuće iskustvo, koje treba upražnjavati što je češće moguće. Načini na koje možete da se ljubite su mnogi, a mi vam donosimo dvadeset predloga za sočne poljupce:

Poljubac dok pričate

Ljubite se i pričajte istovremeno. Ako vas neko uhvati, možete uvek da kažete kako se niste ljubili, već ste samo šaputali.

Brzi poljubac

Kada ste u žurbi, zastanite za sekund i poljubite se na brzaka. Značiće vam.

Poljubac za dobro jutro

Definitivno najljepši način buđenja. Čim otvorite oči, približite se voljenoj osobi i krenite u najslađe moguće razbuđivanje.

Poljubac u oko

Držite partnerovu glavu s obe ruke i lagano je pomerajte u smeru u kom želite da ide vaš poljubac. Tada nežno poljubite partnera u zatvorene očne kapke.

( T.M. / covermagazin.com )