Male tajne velikih zavodnika (2. deo)

Mnogi muškarci umeće zavođenja smatraju darom prirode. I u pravu su, ali samo delom. Mnoga naučna istraživanja koja su rađena na tu temu učinila su zavođenje pristupačnim svim muškarcima i, pritom, nikad lakšim

Mnogi muškarci imaju problema sa zavođenjem žena. Ubeđeni su da je to dar Majke Prirode i da ga ili imaš ili nemaš. Međutim, nisu u pravu. Tačno je da priroda meša svoje prste, ali je, takođe, tačno da se umeće zavođenja može apsolvirati pomoću nekoliko trikova do kojih su došli naučnici nakon mnogih istraživanja koja su rađena na ovu temu. Evo na koji način možete uspešno da smuvate neku devojku:

Humor

Ženama je po pitanju privlačnosti vrlo važan smisao za humor muškaraca, a muškarcima je vrlo privlačno kada se žena smeje njihovim šalama. Naime, muškarcu će se više svideti žena koja se smeje njegovim šalama, a to je posebno važno za seksualnu vezu. S druge strane, žene muškarce pune humora smatraju samopouzdanijima i inteligentnijima.

Šta možete da promenite: Ako se žena ne smeje vašim šalama, velike su šanse da baš i "ne pada" na vas. Ako vam nedostaje smisla za humor, možete da pokušate da naučite neke šale, ili pak da odaberete lakši put i da se pozabavite ženama koje vas smatraju prirodno duhovitim.

Boje

U istraživanju u kojem su žene širom sveta ispitivane šta smatraju seksualno poželjnim, naučnici su zaključili kako je to muško lice prikazano na crvenoj pozadini ili pak muškarac u crvenoj odeći. Nakon istraživanja je zaključeno da žene na muškarce u crvenoj odeći gledaju kao na snažne, moćne i osobe visokog statusa.

Šta možete da promenite: Da biste suprotnom polu bili privlačniji, nosite crvenu odeću kako biste skrenuli pažnju na sebe.

( Tamara Milić / tportal.hr)