Tri poze u kojima veličina nije bitna

Ljudima nisu neophodna uputstva za vođenje ljubavi, ali ponekad određene smernice dobro dođu, naročito ako se radi o muškarcima koji su obdareni iznad i ispod proseka

Postoje poze u kojima veličina penisa ne igra bitnu ulogu. Pravila savršenog seksa ne postoje, ali su razna naučna otkrića ukazala na mnoge olakšice koje pomažu parovima da lakše i brže dođu do odličnog orgazma. Saveti za vođenje ljubavi proširili su se na sve seksualne sfere a velika važnost pridaje se smernicama koje su upućene muškarcima kojima je veličina penisa iznad i ispod proseka.

Ovo su poze u kojima svi podjednako uživaju, bez obzira na dimenzije:

Najbolja poza za obdarene

Iako veličina u većini slučajeva ne igra važnu ulogu, vrlo je važno da se oba partnera osećaju ugodno i na kraju dožive orgazam. Jedna od najboljih poza za vrlo obdarene muškarce je kada muškarac leži na boku, a žena sa raširenim nogama obuhvata njegov torzo. Ova poza, iako neobična, omogućava ženi da kontroliše svog muškarca.

Najbolja poza za one koji "žure"

Ženi je potrebno vreme kako bi doživela orgazam, a ponekad se dogodi da partner za to nema strpljenja. Poza u kojoj muškarac sedi na ivici kreveta sa nogama na podu, a žena mu sedi u krilu sa nogama oko struka i rukama oko vrata savršen je odabir za oba partnera. U ovakvoj pozi trenje je vrlo slabo pa će se prevremena ejakulacija gotovo sigurno odložiti, a seks produžiti na neko vreme.

( T. Milić / zadovoljna.dnevnik.hr )