BUDITE SEKS-MAJSTOR: Trikovi da ona poželi još

Nedavno sprovedeno istraživanje, koje je rađeno u saradnji sa ženama, pokazalo je da one u glavi beleže sve događaje tokom upoznavanja novog partnera. A jedna od bitnijih stavki, na osnovu koje odlučuju da li će se upustiti u vezu ili ne, jeste prvi seks

Žene imaju velika očekivanja od muškaraca, naročito kada je prvi seks u pitanju. S druge strane, i najiskusnijim zavodnicima dešava se da prave početničke greške prilikom prvog seksa sa devojkom.

Nedavno istraživanje je pokazalo da pripadnice nežnijeg pola prvi seks smatraju pokazateljem da li će veza uspeti ili ne. Evo u čemu bi trebalo da budete dobri kako bi se žena zadržala kraj vas.

Pravo vreme za seks

Ranije je postojalo takozvano pravilo "tri sastanka" koje danas više nije pouzdano. Istraživanje je pokazalo da žene čekaju osam ili više sastanaka pre nego se odluče na seks sa muškarcem. Kako ćete znati kada je vreme da krenete u akciju? Žena muškarcu uvek daje zeleno svetlo za seks a to je obično kada obezbedi potpunu privatnost za oboje. Ukoliko vas poziva na večeru i daje vam do znanja da je njena cimerka otišla negde na vikend, to vam je vrlo jastan pokazatelj da je spremna da oseti vaše mnogobrojne čarolije.

(T. M. / menshealth.rs)