SILIKONI SVE JEFTINIJI: Do novih grudi za 1.500 evra, punjenje usana 200 evra!

Srbiju sve češće nazivaju svetskom destinacijom medicinskog turizma. Cene plastičnih operacija padaju, a broj urađenih intervencija raste bez obzira na nezaposlenost i nemaštinu

Cene estetske hirurgije u Srbiji sve su niže, pa se bujne grudi na "plastičnom tržištu" mogu ugraditi već za 1.500 evra, dok se cene punjenja usana kreću od 200 do 500 evra,  što je mnogo jeftinije nego ranije.

Iako ni te sume nisu zanemarljive, naše žene ne prezaju čak ni od toga da zarad lepote za nove silikonske implantate podignu kredit u banci.

Bez obzira na nizak životni standard, nezaposlenost i nemaštinu, sve je veći broj Srpkinja koje se odlučuju na povećanje poprsja kako bi postalo što bujnije. Godišnje se ovoj operaciji u svetu podvrgne oko miliona žena, od čega 3.000 žena iz Srbije.

Većina žena odlučuje se na operaciju zbog nedostatka samopouzdanja i ličnog nezadovoljstva sopstvenim izgledom. Međutim, pitanje je koliko hirurške intervencije mogu da pomognu u poboljšanju mentalnog zdravlja i da li veće grudi donose i veće zadovoljstvo životom. Ukoliko nemate odgovor na to pitanje, razmislite još malo pre nego se odlučite na ovako krupan korak.

(Tamara Milić)