Sedam signala koji otkrivaju kakav je u krevetu

Čuveni seksolog Trejsi Koks potvrdila je teoriju da mnoge žene ocenjuju spretnost muškarca u krevetu i pre nego što do njega uopšte stignu. I to, pre svega, na osnovu poljupca

Kakav je muškarac u seksu, možete da provalite na osnovu načina na koji se ljubi. Prema rečima najpoznatijeg seksologa Trejsi Koks, žene uglavnom vrlo dobro procenjuju nečije zavodničke sposobnosti već nakon prvog poljupca.

Ukoliko se ljubi nežno, predvidivo i pomalo dosadno, vrlo je moguće da nije strastven u krevetu. Ukoliko se ljubi strastveno, ali isuviše napadno i jednolično, takav tip u krevetu misli samo na svoje zadovoljstvo. Međutim, ukoliko imate posla sa muškarcem koji razmenjuje različite tipove i intenzitete poljubaca, onda ste se uhvatili ukoštac sa vrlo senzibilnim ljubavnikom.

Način na koji vas drži za ruku

Držanje za ruku je još jedan značajan faktor u proceni ljubavničkih veština. Muškarac koji stalno poseže za vašom rukom tako da vam prsti budu isprepleteni pokazuje znakove emotivnog zavisnika koji bi mogao da vas "guši". Oni koji tek povremeno dodiruju partnerkinu ruku, a potom je brzo ispuštaju nisu taktilni i u seksu im je "mehanika" bitnija od osećaja. Najbolji su ljubavnici oni koji blago prislone vaš dlan na svoj.

(Tamara Milić / 24sata.hr)