SEKS-TRIKOVI: Biblija iskusnih ljubavnika

Ukoliko želite da svojoj ženi priuštite zadovoljstvo kakvo do sada nije imala, vreme je da savladate sve trikove koje jedan mačo ljubavnik treba da zna. Tako ćete steći neverovatno samopouzdanje, a vaša dama će biti oborena s nogu

Savladajte trikove iskusnih ljubavnika. Vreme je da ostavite svoju damu bez daha i da joj priuštite zadovoljstvo koje do sada nije imala. Žene vole kada ih muškarci osvajaju kako u krevetu, tako i van njega, a ukoliko ste dobri u tome, ne postoji šansa da ostanete kratkih rukava. Zapalite vatru u krevetu i priuštite joj eksploziju strasti. Ukoliko savladate ove trikove, jedno je sigurno - nijedna žena neće moći da ostane ravnodušna.

Ljubite je sve dok ne izludi

Mekani, nežni i zadirkujući poljupci vrlo su zavodljivi i jasno pokazuju da dobro znate šta radite. Važno je da imate na umu da, i kada akcija pod čaršavima postane ozbiljnija i približi se cilju, ne smete da stanete sa poljupcima. Ali nikada nemojte pokušavati da joj gurnete jezik najdalje što možete jer će to imati potpuno suprotan učinak. Jezik je, naravno, poželjan prilikom ljubljenja, ali u pravoj meri. Međutim, kako biste partnerku izludeli već na samom početku igre, praktikujte poljupce usnama.

Ne zaboravite na guzu

Baš kao i grudi, ni zadnjicu ne smete izbegavati. Saznajte kakvi dodiri najviše odgovaraju vašoj partnerki, a ako voli malo grublju igru, slobodno se posvetite laganom udaranju po guzi. Ovo će je napaliti i više nego što mislite, a možete očekivati i eksplozivni orgazam.

Šapućite joj na uho

Dajte joj do znanja koliko vas uzbuđuje, a za poseban doživljaj lagano joj grickajte uho. Mali "prljavi" razgovori tokom seksa mogu da budu poprilično uzbudljivi, naravno, pod uslovom da se oboje osećate ugodno kada tako razgovarate. Osim toga, ne treba zaboraviti ni komplimente. Naime, nauka je dokazala da komplimenti ženu čine znatno samouverenijom.

(T.M./tportal.hr)