SEKS-STRAHOVI: Čega se muškarci plaše u krevetu

Iako su žene obično te koje muče mnogi seksualni starhovi, muškarci ne prolaze nimalo bolje. Nedavna istraživanja su pokazala da i muškarci imaju svoje strahove kada je u pitanju seks

Muškarci imaju svoje seks-strahove, baš kao i žene. Iako se prave važni i hrabri, i pripadnici jačeg pola po glavi vrte stvari koje ih u seksu i te kako zastrašuju. Nedostatak samopouzdanja i nedovoljna opuštenost rezultat su mnogih briga koje čak i mačo tipove snalaze u krevetu. A evo i čega se muškarci plaše da im se ne desi u spavaćoj sobi.

Polno prenosive bolesti

Ovoga se boje i muškarci i žene. Niko ne želi da bude bolestan. Obavezno koristite prezervative jer oni najbolje štite od svih nedaća koje možete da navučete tokom seksa. Ako niste sigurni u svoju partnerku, najbolje bi bilo suzdržavati se od odlaska u krevet.

Veličina penisa

Mnogi muškarci se brinu zbog dužine svog penisa. Boje se da svojim centimetrima neće uspeti da zadovolje partnerku, kao i da će podbaciti kao ljubavnici. Zbog takvih strahova se ujedno i dešavaju greške u krevetu. Međutim, muškarci zaboravljaju da će partnerka više uživati ako muškarac zna da koristi ono što ima na najbolji način. Veličina nije bitna.

Trudnoća

Ovo je strah broj jedan kod mnogih muškaraca, posebno ako veza nije postala još ozbiljna. Oni se jako plaše da će im devojka zatrudneti, što im stvara snažan pritisak. Rešenje je iskren razgovor s partnerkom. Toga se ne treba bojati jer verovatno i ona strahuje od istih stvari.

(T.M./tportal.hr)