Ženski potezi koje muškarci pogrešno tumače

Period upoznavanja i muvanja zna nekad da bude komplikovaniji nego što se misli. I muškarci i žene su podjednako skloni igricama koje deluju zabavno u početku, ali nažalost, i da dovedu do pogrešnih zaključaka

Ljubavne igrice mogu da budu slatke, ali u isto vreme i da zakomplikuju stvari. Nekada je bolje odmah baciti karte na sto, međutim, u ljudskoj je prirodi da jednostavnost nije uvek prioritet.

Razmenjivanje dvosmislenih SMS poruka, izigravanje nedodirljive žene ili mačo muškarca, samo su neke od uloga u koje se stavljaju pripadnici oba pola prilikom upoznavanja.

Međutim, i žene i muškarci imaju svoje granice kada su igrarije u pitanju. Ukoliko se ta granica probije, dolazi do pogrešnih zaključaka koji mogu da rezultiraju prekidom komunikacije. Evo koje ženske poteze muškarci znaju pogrešno da protumače.

Duhovitost

Preterana i slobodna duhovitost je uvek poželjna u društvu, međutim, kod muškaraca može da izazove i nepoželjne efekte. Dobar smisao za humor se čini kao nešto što će osvajati redom sva srca, ali stvari nisu tako kristalne uvek. Naime, ukoliko se prilikom upoznavanja rukovodite preteranim dozama humora, muškarac vrlo lako može da pomisli da mu se vrlo "providno" nabacujete, što može da ga odbije od cele priče.

(Tamara Milić)