NE ŠTEDITE REČI: Muškarci vole komplimente

Ukoliko ste mislili da su muškarci stvoreni da dele komplimente, ali ne i da ih primaju, prevarili ste se. Nedava istraživanja su pokazala da im reči hvale znače koliko i ženama

Muškarci vole da dobiju kompliment, podjednako kao i žene. Iako je u njihovoj prirodi vipše da ih dele, izgleda da su žene zaboravile da i pripadnici jačeg pola imaju dušu i da vole kada čuju iskrene pohvale.

Upravo zbog toga treba da budete svesni značaja koji sa sobom nose reči hvale i da ih priuštite svom muškarcu svakog dana, bilo da se radi o sitnici ili o krupnoj stvari. Evo šta bi muškarci voleli da čuju od svojih žena.

Mnogo si zgodan, obožavam tvoju zadnjicu

Jedna je stvar reći muškarcu da dobro izgleda, ali ako mu kažete što ga to čini posebnim, dobićete dodatne bodove. Morate mu s vremena na vreme nahraniti ego. A ako pritom nežno dodirnete deo tela koji hvalite, dodaćete celoj situaciji posebno uzbuđenje.

Moje te prijateljice obožavaju

Muškarci znaju da prijateljice igraju važnu ulogu u životu svake žene. Ako prijateljice ne misle da je on dovoljno dobar, njihovo mišljenje može čak i da sabotira vezu. Upravo zbog toga kada mu kažete da ga vole i vaše prijateljice, biće srećan i opušten jer su najgore opasnosti prošle.

Moj tata kaže da si super

Animozitet između oca i dečka njegove ćerke uvek postoji i zato je muškarcima izuzetno važno da se dokažu u toj situaciji. Ako mu date do znanja da je uspeo u tome, oslobodićete ga velikog tereta. Slobodno mu ovo recite kada primetite da ga vaš otac zaista prihvata.

( T. Milić / tportal.hr )