Šta muškarci očekuju od predigre?

Nedavno istraživanje je zaprepastilo sve pripadnice ženskog pola. Naime, studija je dokazala da muškarci čeznu za dužom predigrom i naveli su sve ono o čemu maštaju neposredno pre samog čina seksa

Muškarci čeznu za dužom predigrom, rezultati su nedavno sprovedene studije koja je, malo je reći, zapanjila pripadnice nežnijeg pola. Opšte je poznato da su žene te kojima je potrebna duža predigra kako bi se uzbudile dovoljno i kako bi više uživale u seksu. Međutim, izgleda da i gospoda uživa u pred seksi igrama i da žele da traju još duže.

Tokom istraživanja, muškarci su takođe otkrili o čemu zapravo maštaju tokom predigre kao i koje delove ovog čina najviše vole da sprovode u svojoj spavaćoj sobi, ali i van nje. Evo šta su rekli.

Izlazak bez donjeg veša

Za izlazak na večeru obucite haljinu, štikle i ništa više. Šapnite mu da nemate gaćice tek kada izađete iz kuće i dođete u restoran. Znaće da ne može da vas ima u tom trenutku, ali će iskoristiti prvu priliku da oseti čari vašeg nagog tela i to čim zađete iza nekog ćoška. Šta se sve može dogoditi na putu do kuće, ko to zna?

Jutarnji seks

Seks pre posla je pritajena želja svih muškaraca. On želi da navijete budilnik sat vremena ranije i da mu pre napornog dana priuštite seks koji će mu zadržati osmeh na lice tokom celog dana na poslu.

Gledanje u oči

Šta god da radite, gledajte ga u oči. Muškarci to obožavaju jer ih veoma pali ta vaša smelost i sigurnost koju pokazujete dok sedite na njemu. Posebne čari su upletene ukoliko ga pravo u oči gledate dok doživljavate orgazam.

( T. M. )