Kako da sprečite muškarca da vas prevari

Muškarci su rođeni da švrljaju i retki su primerci koji uspevaju da se odupru čarima "druge žene". Međutim, ne smete da lupate glavu oko toga hoće li vas prevariti ili ne, već treba da uradite sve kako do toga ne bi došlo

Muškarci se ne daju tako lako. Zaljube se oni i vole, ali nikada ne ostanu imuni na zgodnu zadnjicu i bujne grudi koje su upravo prošetale pored njih na ulici. Međutim, to ne treba da vas brine. Oni gledaju pa gledaju, i tu nema pomoći. Problem nastaje kada požele to isto da pipnu, da ne kažemo - strpaju u krevet. Malo njih odoli tome, a kako vi ne biste gatali da li je vaš dečko ili muž sklon prevari ili nije, učinite sve da mu preljuba ne padne na pamet. Nisu u pitanju nikakvi lanci i okovi, već mudra ženska taktika.

Svaki dan ulažite trud u vezu

Najbolja preporuka za kvalitet veze ili braka je da svaki dan posmatrate kao poslednji koji provodite sa partnerom. Reorganizujte odnos u smeru kao da vaša veza može da se završi svakog trenutka.

Voljenom treba svakog dana da pokažete koliko ga volite i koliko vam je stalo. Kompliment, kratka poruka, romantična večera biće dovoljni da se oseti posebno, poželjno i da vaša veza bude jaka.

Poverenje

Ako ima poverenja u vas, imaćete ga zauvek za sebe. To znači da nećete ismejavati njegove mane, bićete mu bezrezervna podrška, a trenutke slabosti nikada nećete koristiti kao argumente u svađama i razmiricama.

( T.Milić / vijesti.me )