Mali vodič za fantastičan seks na plaži

Sezona letovanja polako počinje i vreme je za prave morske avanture. A kako biste celu stvar začinili odličnim seksom na plaži, potrebni su vam saveti koji će vam pomoći da cela stvar protekne kako treba

Letovanje, more i kupanje na plaži zvuče fantastično. Još ukoliko u sve to uračunate i odličan seks, cela stvar dobija potpuno novu dimenziju. Došlo je vreme za otvaranje sezone morskih avantura, ali letovanje nećete doživeti u pravom svetlu ukoliko se ne odvažite na male nestašnosti pored mora. Vođenje ljubavi na obali i pod otvorenim nebom, sinonim je za pravi mediteranski doživljaj. Mi vam nudimo nekoliko praktičnih saveta pomoću kojih možete da doživite fantastičan "morski" seks. Evo šta treba da uradite.

Seks noću

Sačekajte mrak da oslobodite vaše strasti. Ne samo da ćete smanjiti šanse da vas neko uhvati, već će vam se i druga čula aktivirati, jer tama otupljuje čulo vida.

Uvucite se među stene

Potražite mesta koja su okružena velikim stenama i zavucite se između, a potom se prepustite morskim strastima.

undefined

Budite brzi

Ukoliko rizikujete da vas neko uhvati na delu, vodite računa da požurite jer vam nimalo neće biti zabavno ukoliko se to zaista i desi. Ako ste se pak sačuvali od pogleda, opustite se i uživajte u strastima i čarima morske vode.

( T.M. / 24sata.rs )