Da li umete da je oralno zadovoljite?

Verovali ili ne, postoji nekoliko tipova muškaraca koji se međusobno razlikuju po načinu na koji oralno zadovoljavaju ženu. Znate li koji ste vi?

Muškarci se razlikuju po mnogo čemu, a između ostalog i po načinu na koji oralno zadovoljavaju žene. Postoji pet tipova ljubavnika koji različito barataju veštinama oralnog seksa, a koji je najbolji, zavisi od vaših ličnih želja i afiniteta same dame.Vreme je da se saznate koji ste vi "oralni tip" frajera.

Izbegavač

Takav muškarac jednostavno nije zainteresovan da oralno zadovolja svoju voljenu. Mnogi razlozi stoje iza toga. Možda jednostavno nije velikodušan ljubavnik, možda je loš ljubavnik, a možda je nekad doživeo traumatično iskustvo, pa sada ne želi da ima ništa s ženskim "južnim područjem". U svakom slučaju, na sve moguće načine izbegava oralni seks, a njegova partnerka ostaje uskraćena za jedno vrhunsko zadovoljstvo.

Evoluirani ljubavnik

Ovo je vrsta koju žene najviše vole. Takav muškarac je više od vrhunskog ljubavnika i to se, naravno, oseti i u oralnom seksu. Njegova povezanost sa ženom ne temelji se samo na fizičkoj privlačnosti, već muškarac zalazi mnogo dublje u materiju. Takav tip jako dobro poznaje žensku anatomiju i iskreno želi oralno da zadovolji ženu. Fokusiran je na nju i na njen orgazam. Zato, kad neka dama naiđe na jedan ovakav primerak, ne pušta ga ni za živu glavu.

(T. M.)