Kako smuvati tuđu devojku?

Verovatno ste dosad čuli onu čuvenu: "Ako je zauzeta, nije oduzeta". I zaista je tako. To što je neka devojka u vezi, ne znači da nemate nikakve šanse. Naprotiv

Ukoliko ste do sada mislili da su zauzete devojke ujedno i zabranjeno voće, prevarili ste se. Možda su one baš slatki plodovi kojih će se dočepati vaše usne. A od čega tako nešto zavisi? Samo od vas i od vaše inicijative.

Devojke koje su zauzete nisu oduzete. Zbog čega biste na prvi pomen njene veze vi odstupili nekoliko koraka unazad? To nije pravo rešenje, već i u takvim situacijama bi trebalo da date sve od sebe ne biste li je smuvali. Samo tako se može desiti da uspete da dođete do trijumfa.

Popunite polako praznine koje je on napravio i vremenom ćete zauzeti bitno mesto kod nje, a njemu ćete postati konkurencija. Ukoliko vam bude išlo kako treba, velike su šanse da se devojka u potpunosti opredeli za vas. Bitno je samo da ne odustajete ukoliko vam je zaista stalo do nje. Budite tu, pružite joj ono što nema i osiguraćete mesto u njenom srcu, a njenog frajera zauvek izbaciti iz njega. Srećno!

( T. M. )