Najbolje seks poze s malim penisom

Muškarci s malim penisom, kao i žene koje se sa njima zabavljaju, nemaju razloga za brigu. I za tu situaciju postoji rešenje koje vodi do fantastičnog seksa

Veličina penisa bitnija je muškarcima nego ženama. Oni češće razmišljaju o svom ponosu, a naročito o tome da li su zaista sposobni da zadovolje svoju dragu. Međutim, ni žene nisu slepe pa vrlo jasno znaju da procene o kakvom se "kalibru" radi. I dok se jedne sreću sa bogato nagrađenim muškarcima, druge dame imaju posla sa pripadnicima jačeg pola koje priroda baš i nije obdarila. Ali to i ne predstavlja neki problem ukoliko je muškarac izuzetno spretan i ukoliko parovi praktikuju seks poze koje najbolje stimulišu ženske intimne zone. A evo i o kojim pozama je reč.

Žena gore

Kada je žena gore, penetracija je posebno duboka, što u slučaju da njen partner ima jako velik penis može biti i bolno ili neprijatno. To posebno važi kada žena zajaše svog partnera tako da mu se okrene leđima. Baš zato je ta tehnika kao stvorena za mali penis, a osim toga ženi omogućava lakše pokrete koji stimulišu klitoris.

Analni seks

Analni seks je već u samom početku za ženu bolan ukoliko se partneri temeljno ne pripreme. To znači da je, pre penetracije, potrebno dobro zagrejati i rastegnuti mišiće anusa te se naoružati sa dosta lubrikanta. Sve to ublažava neprijatan osećaj, ako je penis jako velik. Zato je analni seks s malim penisom jednostavniji jer muškarac ne mora da brine da će partnerki naneti bol.

( T. M. / portaloko.hr )