Bizarni seks običaji s raznih krajeva planete

Zahvaljujući internetu i medijima, možemo svašta da saznamo o tome kako žive ljudi širom sveta. Ipak, o najintimnijim stvarima obično se ne zna mnogo

Gde je preljuba običajnim zakonima dozvoljena, koja nacija najčešće upražnjava orgije, gde jedna žena ima pravo na seks s više muškaraca... Naša planeta stvarno je bogata običajima i pravilima koji se tiču seksa.

Indonezija

Zamislite da se od vas očekuje da nekoliko puta godišnje prevarite svog partnera? I da to on još i podržava. E, u Indoneziji je to stvarnost. Oni sedam puta godišnje slave praznik “Pon” kada hodočaste na svetu planinu Javu, a za vreme ovog putovanja imaju zadatak da vode ljubav s osobom koja nije njihov bračni drug.

Francuska

Ako ćemo verovati statistici, Francuska je pravi raj za svingere. Navodno, 41 odsto Francuza voli, probalo je ili redovno upražnjava orgije, a čak 27 odsto redovno učestvuje u orgijama zajedno sa svojim stalnim partnerom.

Iako više ne postoji, njihovi se običaji i dalje prepričavaju. Kao recimo oni za vreme “Min festivala”. Pošto su stari Egipćani verovali da nivo vode u Nilu, a time i opstanak sveta, zavise od “nivoa semena” u reci, na ovom festivalu muškarci su grupno i javno masturbirali i ejakulirali u Nil.

Japan

Kako bi Japanke zavele svog muškarca, one oko svog tela vežu lepljivu traku, a obavezno pokriju grudi i usta.

(Telegraf.rs)