Pet znakova da je tip odličan u krevetu

Postoje znakovi koji jasno govore da li je vaš muškarac dobar ljubavnik ili se baš i ne snalazi najbolje u spavaćoj sobi. Vreme je da proverite s kim imate posla

Muške ljubavne veštine odaju mnogi signali, potrebno je samo da znate kako da ih pročitate. Savršen ljubavnik poželjan je u krevetu svih pripadnica nežnijeg pola, a ukoliko ste nedavno "nabavili" novog frajera pored sebe, pravo je vreme da "pročitate" njegove seksualne sposobnosti. Evo šta sve govori da ste naišli na muškarca koji se dobro snalazi među čaršavima.

Ponaša se kao džentlmen

Otvara vam vrata, pomože vam da skinete kaput, pamti vama važne stvari i vodi računa da se uvek osećate prijatno u njegovom društvu? Sve su to znakovi da misli na vas, a ako je obziran džentlmen van spavaće sobe, možete biti sigurnida će se prema vama isto ophoditi i kada se ugase svetla.

Pravi muškarac ne štedi na komplimentima i koristi svaku priliku da pohvali ženu pored sebe. Očaranost vama i način na koji vas gleda učiniće da se osećate se seksi i privlačnom. Takva hemija garantuje ujedno i savršen seks.

( T.M. / portaloko.hr )