12 trikova do zajedničkog orgazma

Simultani orgazam smatra se vrhuncem seksualnog iskustva. Teško se dostiže, ali nije nedostižan. Sve što treba da uradite je da malo vežbate, primenite par trikova i zajedničko uzbuđenje je zagarantovano

Orgazam je sam po sebi fantastična stvar. A da li možete da zamislite kakav tek efekat ima vaš i orgazam vašeg partnera u isto vreme? Reč je o vrhuncu seksa o kom maštaju mnogi parovi. Naravno, radi se o nečemu što se teško postiže, ali što se svakako dešava. A evo i nekoliko saveta koji će vam pomoći da doživite ovaj neverovatan trenutak.

Stvorite trenje

S obzirom na to da je većini žena potrebno mnogo više vremena nego muškarcima da dostignu vrhunac, isplanirajte strategiju tokom predigre kojom će vas dovesti do ivice orgazma. Bilo kakva vrsta dodira koja uključuje trljanje o vaš klitoris dodatno će podstaći cirkulaciju krvi u vašoj V zoni i još više vas uzbuditi. Prekrstite noge, pritisnite ih jednu uz drugu i pravite pokrete karlicom uz njegovo telo, svoje prste ili vibrator.

Komunicirajte preko kože

Smislite ličnu šifru kojom ćete mu pokazati koliko ste blizu orgazma. Na primer, stisak ruke može da znači da ste vrlo blizu orgazma, a dva stiska da ste na samoj ivici. Ili, neka dodirivanje grudi bude znak da se zahuktavate, a oblizivanje usana da samo što niste eksplodirali.

(T. M. / cosmopolitan.rs)