Šta vas sprečava da pronađete ljubav?

Život vam je onakav kakve su vam i misli. Ukoliko sve gledate crno i ni u čemu ne vidite tračak svetlosti, tako će zaista i biti. Vreme je da se trgnete

Gospodin Savršeni ne postoji, a mnoge žene su isuviše zahtevne kada je potraga za čovekom njihovog života u pitanju. Neke su to shvatile na vreme, pa su snizile svoje kriterijume. Naravno da ne treba pristajati na sve, ali lepota, loš odabir obuće ili nesposobost dobrog pričanja viceva nisu stvari koje su od krucijalnog značaja za vašu vezu.

Međutim, pored toga, ono što koči žene u pravcu pronalaženja ljubavne sreće je barijera koju postavljaju same sebi. Crne misli, negativan stav i nedostatak samopouzdanja vode vas samo ka jednom − da postanete usedelica. Stoga, ukoliko vam je stalo do sebe i pronalaska ljubavi, postoje tri rečenice koje nikada ne smete da izgovorite, čak ni u mislima.

Zauvek ću ostati sama

Ovakav stav je česta pojava, pogotovo kada se ljudi razočaraju u ljubavi. Ako se stalno uveravate da ćete ostati sami, tada će vam se i svaka prilika za ljubav učiniti neverovatnom, jer ste uvereni da će i to propasti. Umesto pesimizma, probajte da prihvatite optimističan stav i krenite u potragu kao da vas ljubav čeka odmah iza ugla. Ako verujete da ćete biti sami, postoji šansa da ćete to podsvesno i postići.

(K. P. / Index.hr)