Evo zašto je loše biti muškarac

Iako bi se mnoge žene menjale s muškarcima kada su neke životne olakšice u pitanju, ipak postoje i stvari zbog kojih je loše biti muškarac

Žene često zavide muškarcima jer ne moraju, kao što to rade one, da se spremaju po ceo dan, non-stop depiliraju, čupaju obrve, šminkaju, nose neudobne štikle pa čak i porađaju. Prosto su dobri takvi kakvi jesu i sve što treba je da se redovno tuširaju i lepo obuku i oni su spremni za grad.

Međutim, žene nisu svesne negativnih strana toga šta znači zapravo biti muškarac. One i te kako postoje i većina muškaraca bi, da može, živela bez mnogih opterećenja koje sa sobom nosi pripadnost muškom polu. Verovali ili ne, evo o kojim muškim teretima i mukama se zapravo radi.

Prilaženja ženama

Na muškarcima je uvek prvi korak kada je muvanje u pitanju. Žena je tu da namigne, uputi pogled, ali nikako da prilazi njemu. Taj se posao ostavlja muškarcu, dasi koji treba da obori ženu sa nogu svojom pričom. A kakav se fijasko dešava u trenutku dok smišljaju kako i na koji način da priđu, to samo muškarci znaju. Sve u svemu, nemaju lak zadatak.

Orgazam kao jednina

Većina muškaraca toliko žudi za orgazmom da seks pretvara u sprint trku. Na kraju, nakon pet sekundi čistog užitka sledi umor i želja za spavanjem. Žene, naravno, na to ne gledaju blagonaklono, jer za njih zabava tek počinje. Baš zbog toga, i kada bi svršili, treba da se strpe zbog svoje dame. Još jedna konstantna muka u nizu.

(T. M. / Portaloko)