Zašto ne uspevate da nađete dečka?

Taman kad ste pomilsili da ste naišli na momka koji bi mogao da vam bude nešto više, on se izgubi u vidu magle, i tako već po ko zna koji put. Nemate sreće u ljubavi? Evo zašto

Mnoge žene nikako da pronađu čoveka svog života. I taman kad pomisle da su počele nešto da grade sa nekim, taj isti muškarac se povuče i nestane kao da ga nikada nije ni bilo. Zašto? Pa najverovatnije jer žena stalno pravi iste greške koje na pripadnike muškog pola deluju odbojno. A nekada krivica zaista nije u ženinim rukama, već jednostavno nije došlo do poklapanja energija.

Ukoliko muškarac sa kojim ste trenutno ne pokazuje znake koji vam jasno daju do znanja šta želi i na koji način vas gleda, vrlo je moguće da se radi o nekom od sledećih problema.

Isuviše ste seksi

Pojedini pripadnici muškog pola se jednostavne plaše zgodnih žena jer unapred smatraju da nemaju nikakve šanse. Baš zbog toga se već na prvu loptu povlače i odustaju, iako je kod vas osećaj potpuno drugačiji. Međutim, slabići vam sigurno ne trebaju, stoga produžite dalje.

(T.Milić)