SAVET ZA MUŠKARCE: Kako sakriti erekciju?

Neplanirana erekcija je problem s kojim se, s vremena na vreme, nose skoro svi muškarci. Međutim, neprijatnosti možete da izbegnete pomoću nekoliko korisnih saveta

Iznenadna erekcija zaista može da bude problematična. Iako se češće javlja kod dečaka u pubertetu, nije retkost ni kod odraslih muškaraca, naročito u trenutku kada ispred sebe vide seksi prizor koji im se izuzetno dopada. U tom trenutku se njegov vršnjak budi, bez obzira gde je i s kim je u društvu.

I tu nastaje problem, jer niti je vreme, niti je mesto za tako nešto. Baš zbog toga, muškarac mora brzo da reaguje kako ne bi zapao u neprijatnu situaciju zbog koje će zbijati šale na njegov račun do kraja života.

Dobar način na koji možete da izbegnete da vas neko uhvati u tako osetljivoj situaciji je nošenje uskog donjeg veša. Pripijene gaćice ili bokserice siguran su način da sakrijete svoju erekciju, možda ne u potpunosti, ali ćete je tako velikim delom učiniti nevidljivom.

S druge strane, kako biste bili još sigurniji, nosite farmerice koje nisu skroz pripijene, već koje vam ostavljaju prostora. Tako se, u slučaju neprijatnog iznenađenja, možete se obezbediti time što ćete na brzaka staviti svoje ruke u džepove i pritom sprečiti svaku mogućnost da vas neko "provali".

Takođe, dok sedite, istegnite noge, jer će se na taj način krv sliti iz penisa upravo u njih, što će automatski smiriti situaciju. Isto tako će delovati i hodanje na petama. Sve u svemu, kada vas ovako nešto sledeći put zadesi, uz neke od ovih saveta, neće biti razloga za brigu.

(Telegraf.rs)