ANALNI SEKS: 6 trikova da ona poželi još

Većina žena oseća animozitet prema analnom seksu. Međutim, možete je "naterati" da ga zavoli, a sve što vam je potrebno za tu misiju je nežnost, strpljivost i nekoliko mudrih trikova

Analni seks je isuviše veiki zalogaj za mnoge dame. Međutim, delom su za to krivi i muškarci, što zbog svog pristupa, što zbog načina na koji to pokušavaju da sprovedu u delo sa partnerkama. Međutim, trebalo bi da budete svesni činjenice da je reč o izuzetno škakljivoj temi kojoj morate da pristupate lagano.

Nekoliko korisnih saveta ukombinovanih sa nežnošću i strpljivošću pomoći će vam ne samo da je ubedite da proba analni seks, već i da ga zavoli, pa čak i poželi još. Kako biste uspeli u tome, evo šta sve treba da znate.

Lubrikant je obavezan

Jedan od glavnih razloga zbog kojeg žene ne vole analni seks je zato što zna da bude bolan. Anus je vrlo suva i osetljiva zona, što sam seks čini otežanim. Međutim, uz veće količine lubrikanata, sve prepreke se automatski preskaču i zadovoljstvo postaje zagarantovano. Najbolji lubrikant za analni seks je onaj na bazi vode.

Mazite se nakon seksa

I kada se seks svodi na nešto manje opipljivo, nije preporučljivo da se odmah nakon orgazma okrenete na drugu stranu kreveta i zaspete, a kamoli u ovoj situaciji. Nakon akcije zagrlite je, poljubite, mazite i dajte joj do znanja koliko ste uživali. Time ćete je kupiti svojom nežnošću i pažnjom i obezbediti sebi siguran put za neke slične seksi priče.

( Telegraf.rs )