OTKRIVENO: Šta žene žele od muškaraca

Nedavno rađeno istraživanje pokazalo je šta zapravo žene očekuju od muškaraca u vezi i šta je to što bi ih učinilo još srećnijima

Žene su vrlo često isuviše komplikovana bića, pa muškarci ne mogu odmah da ukapiraju sa kim imaju posla. Teško im je ugoditi, često od komarca prave slona, a neretko se dešava da vrlo brzo menjaju mišljenja.

Međutim, nedavna istraživanja posvetila su se željama i potrebama žena i došla su do saznanja šta je zapravo to što žene očekuju od muškaraca u vezi. Vreme je da i tu misteriju konačno razrešite, a evo o čemu se zapravo radi.

Tvrdoglavost

Na nju slobodo zaboravite. Iako su svi ljudi tvrdoglavi, neki manje, neki više, bitno je da budete svesni da se radi o užasnoj osobini koje bi se trebalo otarasiti. Budite racionalni, razmišljajte o svojim postupcima i kada niste u pravu, slobodno to na glas priznajte, neće vam otpasti kruna sa glave.

Druge žene

Iako ste u vezi, normalno je da ona ima kontakt sa drugim muškarcima, baš kao i vi sa drugim ženama. Upravo ulogu tih drugih žena bi trebalo da joj pojasnite. Ne sto puta, već jednom. Iskreno i bez straha od mogućih posledica. Da li vam je devojka sa kojom pijete kafu na poslu samo koleginica, prijateljica ili između vas ima neke hemije, sve to treba da priznate svojoj dami kako biste uspeli da se razumete i otkrijete jedno drugom sve što mislite. To je retkost u današnjim vezama, ali je jedino ispravno.

(T. Milić)