POSTANITE NEODOLJIVI: Mali saveti za šmekere

Žene vole muškarce koji znaju da zavode i da šarmiraju u svakom trenutku i na svakom mestu. Kako biste postali neodoljivi svim pripadnicama nežnijeg pola, poslušajte sledeće savete

Muškarcima je u prirodi da zavode, šarmiraju, obasipaju žene komplimentima, dubokim pogledima i da ih, uslovno rečeno, obaraju s nogu. Nekim muškarcima to vrlo lako polazi za rukom, prirodni su talenti i ne moraju isuviše da se trude da bi im uspelo. S druge strane tu su muškarci koje je priroda malo zaobišla, ali koji pomoću dobrih saveta i malih trikova mogu da postignu ono što se očekuje, a to je da postanu neodoljivi ženama i da budu pravi šmekeri.

Ukoliko vam je stalo do toga da šarmirate gde god da se pojavite i da uvek budete u centru ženske pažnje, poslušajte sledeće savete.

Budite strastveni

Izuzetno je važno biti muškarac sa čvrstim uverenjima i uopšte sa čvrstim stavom. Raščistite sa sobom i upitajte se da li uvek polazite za onim do čega vam je stalo. Ženama jednostavno odgovaraju muškarci koji su strastveni, koji znaju šta hoće i koji drže do svog mišljenja.

Nasmejte je

Muškarci koji znaju da nasmeju ženu uvek imaju bolji prolaz od ostalih. Trudite se da je zasmejavate kada god za to imate priliku. Velika količina smeha u komunikaciji sa vama na nju će ostaviti jak utisak, a vama će otvoriti vrata za dalji prodor na putu do njenog srca.

(T. M.)