IZLUDITE GA: Pronađite njegovu P-tačku

Žene su uglavnom upoznate sa muškim erogenim zonama, ali ovoga puta pričamo o telesnoj tački koja još nije dovoljno istražena

Zavođenje i spretnost u krevetu su veštine koje žena mora da ima u malom prstu. Muškarci obožavaju kada su žene maštovite u krevetu i kada vole da istražuju. Stoga, sve avanturistkinje kojima nikad nije dosta otkrivanja na polju seksa, oduševiće se sledećim predlogom. Naime, erogene zone kod muškaraca nisu nešto što je nepoznanica. O tome se često govori i piše, ali ipak postoji zona koja nije u potpunosti istražena. U pitanju je P-tačka koja se nalazi u blizini prostate.

Kako pronaći P-tačku?

P-tačku nije teško pronaći. Dovoljno je da laganim pokretima, pomoću prstiju, potražite prostatu koja je u vidu malog glatkog ispupčenja, odnosno mehura. P-tačkaje vrlo dostupna i stimuliše se laganim kružnim pokretima pomoću prstiju, a oni smeliji mogu da iskoriste i seks-igračke za stimulaciju.

Funkcija prostate je proizvođenje spermatozoida, ali istovremeno može da posluži i kao izvor fantastičnog seksualnog užitka kod muškaraca baš zbog toga jer se nalazi na mestu gde se ukrštaju nervni putevi mozga i penisa. Zato, ukoliko poželite da izludite svog muškarca, jednostavan način na koji to možete da postignete je istovremena stimulacija penisa i P-tačke, odnosno prostate.

(Telegraf.rs)