12 signala da on ne želi vezu

Postoje mnogi znakovi koji mogu da pokažu na koji način muškarac pristupa vezi i da li on želi s vama nešto ozbiljnije ili ima u planu da se samo malo zabavi. Na vama je da te znake "pročitate"

Muškarci su nekada opasni igrači koje žene ne uspevaju tako lako da provale. Početak veze je nesiguran teren na kom je teško provaliti šta zapravo muškarac želi i hoće. Ipak, postoje znakovi koji mogu ženama da pojasne s kim zapravo imaju posla i da li muškarac želi s njima vezu ili pak samo kratkotrajnu zabavu.

Sledeći znakovi će vam pomoći da "provalite" muškarca, odnosno, ukoliko neke od sledećih znakova primetite kod svoje jače polovine, velika je verovatnoća da nema u planu da ostane sa vama, već da celu vašu vezu ne uzima za ozbiljno.

Vaše društvo ga ne zanima

Ako partner ne želi da se druži s drugim parovima i uvek nađe neki izgovor, razmislite. U takvom se ponašanju krije strah od obaveza, a svojim stavom koji i ne pokušava da sakrije jasno daje do znanja da ne želi da postane jedan od njih.

Želi da izlazi s drugima

On želi da izlazi i s vama, ali i s drugim ženama kako bi se uverio da li postoji neko bolji od vas. Takvu izjavu treba shvatiti ozbiljno jer postoji velika verovatnoća da to već radi, a da u vama vidi samo rezervu.

Nisam spreman za obaveze

Ako partner kaže da nije spreman za obaveze, treba mu verovati. To što je bio iskren na početku dodatan mu je plus, ali žene vrlo često veruju da su upravo one te koje će promeniti njegovo mišljenje. Najbolje je da prihvatite to i krenete u nova osvajanja.

(Telegraf.rs/24sata.hr)