BEZ IZUZETAKA: Deset stvari na koje se svi "lože"

Lepota je uvek broj jedan na listi privlačnih osobina u muško-ženskim odnosima, ali pored nje postoji još niz stvari koje čine da ljudima zaklecaju kolena

Različiti ljudi, različite potrebe i afiniteti. I dok jedni teže za partnerima koji su lepi, bogati i ništa više, drugi traže ono istinsko u ljudima, što zna da uveseli, nasmeje i stvori osećaj sreće. Ono što privlači različito je kod svakog čoveka, ali ipak postoje neke stvari koje nikoga ne ostavlaju ravnodušnim i na koje je svaki čovek, na određen način, slab. Evo o kojima stvarima je reč.

Strani naglasak

Čak i kada postave najobičnije pitanje "Gde je autobuska stanica?", stranci zvuče neverovatno seksi. A tek kada flertuju s vama? Naprosto neodoljivo.

Samouverenost

Samouverenost je hipnotička. Čak i kada neko nije toliko fizički privlačan, velika doza samouverenosti ga automatski čini atraktivnim.

Doteranost

Nekoga možete da viđate svaki dan, ali u trenutku kada tu osobu ugledate doteranu, u odelu ili pak glamuroznoj haljini, razvijaju se neki sasvim drugi osećaji. To je trenutak vredan pažnje, trenutak od kojeg počinje cela priča.

Osmeh

Osmeh je izraz lica koji jasno govori da li se nekom dopadate ili ne, ali i obratno. A upravo to pali, svaki put. Kada neko ulovi vaš pogled sa druge strane prostorije, zadrži ga i na kraju vam se osmehne, sve je jasno. Ovo isto primenite kada želite nekom da date do znanja da vam se dopada.

(Telegraf.rs/tportal.hr)