SLATKE MUKE: Kako vibrator spakovati za put?

Ukoliko od svojih seksi igračkica ne možete da se odvojite ni na putovanju, evo nekoliko korisnih saveta kako da i one s vama stignu bezbedno na odredište

Mnoge dame koje su solo, a i one koje nisu, uživaju u tome da se s vremena na vreme relaksiraju i prepuste čarima masturbacije. Takođe, nisu retke ni one koje svoj seksualni život vole da začine raznoraznim intimnim igračkicama. Međutim, u pitanja su slatka, privatna zadovoljstva o kojima retko ko voli da govori, a još manje da bude razotkriven.

Ukoliko na romantični vikend ili poslom putujete kolima, autobusom ili vozom, na neku destinaciju u svojoj zemlji, biće sasvim dovoljno da svoje seks-igračkice stavite u kesu i umotate u neki deblji odevni predmet i na taj način sprečite da budu oštećene. Gde god da idete, iz vibratora i ostalih sličnih alatkica obavezno izvadite baterije, da vam se ne bi desilo da se slučajno uključe i počnu da zuje u nekom krajnje neprijatnom momentu.

Stvari se unekoliko komplikuju ukoliko prelazite granicu. S pograničnom policijom se nikad ne zna da li će baš vas odabrati kao žrtvu za detaljno pregledanje prtljaga. Ipak, ne brinite se. Oni su ljudi koji znaju svoj posao i vaše igračke ne predstavljaju ništa što već nisu videli. Samo ostanite cool.

Naravno, uvek postoji šansa da naletite na paranoičnog aerodromskog službenika koji će vam ovaj lični predmet oduzeti, ali u najvećem broju slučajeva, vaš sramežljiv osmeh će sasvim biti dovoljan da prođete bez ikakvih problema.

(Telegraf.rs)