Pet osnovnih pravila za seks u avionu (FOTO)

Ukoliko volite seksualne avanture, vođenje ljubavi u avionu se sigurno našlo na listi vaših želja. Ovo su saveti koji će vam pomoći da tu luckastu ideju uspešno sprovedete u delo

Ideja za seks nikada dosta. Ljudi vole da razmenjuju poljupce i dodire na mestima na kojima neko može da ih vidi, koja su zabranjena i u uslovima koji nisu idealni za ovu vrstu nežnosti. Međutim, upravo ta napetost i uzbuđenje su pojačivači celog doživljaja, a pravi seksualni avaturisti se vešto trude da tako nešto osećaju s vremena na vreme.

Ukoliko ste i vi jedan od njih, evo jedne savršene ideje. Seks u avionu. Verovatno ste nekada razmišljali o tome, ali se cela stvar upravo na tome i završavala. Međutim, seks u avionu je isuviše privlačna ideja da biste je potpuno izbacili iz glave, a ovo su saveti koji će vam pomoći da ga, sledeći put kada se budete našli u avionu, uspešno sprovedete u delo.

Budite brzi

Ako se zadržite duže od 15 minuta, izazvaćete sumnju. I, naravno, budite spremni na to da se neko može naći ispred toaleta, što znači da ćete morati da prekinete akciju u sekundi.

(Telegraf.rs / tportal)