Raspametite ga fantastičnim oralnim seksom

Ukoliko vam je stalo da zadovoljite svog muškarca i uporno radite na tome da poboljšate svoje seksualne veštine, evo pravog rešenja za vas. Ovo su osnovna pravila oralnog seksa koja će raspametiti vašeg muškarca

Sve žene koje žele da zadovolje svog muškarca to mogu da učine pomoću samo nekoliko trikova. U pitanju su osnovna pravila koje svaka dama treba da zna, a koja se tiču oralnog seksa. Muškarci vole žene koje znaju da ih raspamete u krevetu, a ako planirate da ga dovedete do ludila, samo se pridržavajte sledećih uputstava.

Zube držite dalje od penisa

Zubi nisu dozvoljeni u blizini penisa, ni pod razno. Možete da ga ližete, sisate, ljubite, ali nikako da ga grickate. ovo je isuviše osetljiva zona da bi mogla da izdrži vaše seksi ugrize.

Veoma je važan i tempo pa svakako kombinujte brzine. Različitim ritmom gradite iščekivanje što je jedan od osnovnih sastojaka sjajnog oralnog seksa.

Igra toplo-hladno

Pre oralnog seksa u usta stavite kockice leda, dobro ohlađeno voće ili sladoled. Toplota usana kombinovana sa povremenim talasima hladnoće od leda, odvešće ga u potpuno drugu dimenziju.

(Telegraf.rs/tportal.hr)