PRONAĐITE LJUBAV: Četiri saveta za upoznavanje

Ljubavni problemi muče sve ljude, a naročito one koji nisu u vezi i koji priželjkuju da ljubav zakuca na njihova vrata. Međutim, postoji nekoliko trikova koji celu stvar mogu i te kako da olakšaju

Ljudi koj su sami i koji priželjkuju ljubav znaju koliko je teško doći do nje. Muško-ženskim odnosima vlada potpuni disbalans, što mnoge ljude željne nežnosti i pažnje ostavlja kratkih rukava. Čekanje da se nešto desi vrlo često zna da se oduži, ali evo na koji način svoje ljubavne probleme možete da rešite ne bi li ste što pre zakoračili u zemlju nežnosti i lepih osećanja.

Zaboravite na tipove

To što imate određeni tip muškarca, odnosno žene za kojom tragate vam svakako ne ide u prilog. Ako već unapred znate kako ta osoba treba da izgleda, šta sve treba da poseduje i, između ostalog, koliko treba da bude visoka, nije ni čudo što vas ljubav zaobilazi. Zaboravite na tipove i dajte šansu svakom s kim osetite neku energiju. To treba da vam bude jedini parametar.

Smanjite kriterijume

Visoka očekivanja koja ni vi sami ne možete da pružite drugoj strani su neralna i pre svega velika kočnica za pronalaženje partnera. Kada to shvatite i pritom smanjite kriterijume, pronalazak nove ljubavi vam sigurno neće teško pasti.

(T. Milić)