PODMLADITE VAGINU: Vakcina vraća genitalije u formu

Kako se očekuje, do kraja ove godine Evropljanke će moći da dobiju superefikasno sredstvo za regeneraciju najosetljivijeg područja svog tela

Foto: wallpaperhdfree.com

Ukoliko imate preko 40 godina, strahujete da mišići vaše vagine polako gube tonus, a ne želite da idete pod hirurški nož, onda je ovo prava stvar za vas. Vakcina pod nazivom "DesirialR" funkcioniše slično kao fileri za usne i lice, tako što vašem najintimnijem području vraća željenu čvrstinu i elastičnost.

Nakon samo dvadesetak minuta, koliko traje tretman "pumpanja vagine", bićete sigurni narednih 15 meseci da će vaša "mezimica" ostati "dizajnirana" po vašoj želji i to u punoj formi sve vreme.

- Ranije bi lekari u ovakvim slučajevima pacijentkinjama preporučivali hiruršku intervenciju podmlađivanja vagine. Sada je tu preparat "DesirialR" koji će pomoći mnogim damama koje su zašle u godine, a i dalje žele da imaju bogat seksualni život - dodala je ona.

Kako najavljuju stručnjaci, "DesiralR" kompanije "Vivacy", koji u sebi sadrži hijaluronsku kiselinu i manitol, trenutno prolazi kroz završnu fazu istraživanja, a očekuje se da će prve pacijentkinje moći da se ulepšaju "tamo dole" već negde pred Novu godinu.

(Telegraf.rs)