Šta ona pomisli kad prvi put ugleda vaš ponos?

Ne postoji muškarac koji se nije bar jednom zapitao na koji način devojka gleda na njegovog vršnjaka. Ukoliko nikada niste imali priliku da čujete odgovor, mi vam ga donosimo

Muškarci su osetljivi na priče o veličini i sposobnosti njihovog penisa. Baš zbog toga često i prevrću po glavi i radoznali su kada je reč o ženskoj percepciji njihovog vršnjaka. Pitanja "Da li misli da je mali?", "Dopada li joj se ova tehnika?", "Da li joj prija ovaj miris?" samo su neki od "problema" koji muče muškarce. Neretko se i pitaju šta je to šta žena pomisli kada prvi put ugleda njihovu intimnu zonu. Odgovor na to pitanje upravo ćete dobiti.

Tamnoružičasta boja

Mnoge na prvi pogled zaprepasti ta nijansa maltene ljubičaste boje, a mnoge žene složiće se da nisu videle takav kolorit nigde drugde na telu. Osim toga, ta boja je još jedan znak ekstremnog uzbuđenja, tako da retko ko ostaje ravnodušan, piše mensfitness.com.

Preveliko

Iako mnogi muškarci sanjaju o tome da imaju veći penis, ni ta solucija nije baš najbolja, štaviše! Pri pogledu na zaista veliki penis, ženama oči neće da iskoče od sreće, već od straha, a po glavi će im se samo motati pitanje "Hoće li ovo da boil?".

(Telegraf.rs/Tportal)